7.3.2011
Prosecco Flavours XIII.
Milí přátelé,
po dlouhé zimě se pomalu začínáme probouzet k životu a s příchodem prvních slunečních paprsků dostáváme chuť na čerstvé a svěží pokrmy s dostatkem vitamínů a nedostatkem tuků.
Náš tým zkušených kuchařů pro vás připravuje jarní osvěžující menu z nejčerstvějších surovin skoro bez tepelné úpravy. Budeme marinovat, zauzovat studeným kouřem, pod tlakem lisovat, marinovat, možná se pustíme do molekulární kuchyně, ale nebudeme vám hlavní suroviny příliš tepelně upravovat.
Těšíme se na setkání s vámi a věříme, že vám bude opravdu chutnat.
Od neděle 13.3 do úterý 15.3.2011
Každý den od 18:00 hodin
(pg)
MENU
Uzené kachní prso s heřmánkovým pudingem, mandlovou oplatkou a pomelo salátem
Svatojakubská mušle s řeřichovou polévkou a citrónovou sedlinou
Sashimi z čerstvého tuňáka, risotto kroketa s šesti druhy cibule a kaviárová majonéza
Black Angus - Rib eye v rozmarýnovém kouři a tartare s pažitkovým pyré s bramborovým krémem
Carpaccio z krvavého pomeranče s dušenou čekankou, ořechy a gorgonzolou
Pod tlakem marinovaný meloun s mango pyré
Cena: 500,- / osoba