7.3.2011

Prosecco Flavours XIII. 13.3 - 15.3 od 18:00

Milí přátelé,

po dlouhé zimě se pomalu začínáme probouzet k životu a s příchodem prvních slunečních paprsků dostáváme chuť na čerstvé a svěží pokrmy s dostatkem vitamínů a nedostatkem tuků.
Náš tým zkušených kuchařů pro vás připravuje jarní osvěžující menu z nejčerstvějších surovin skoro bez tepelné úpravy. Budeme marinovat, zauzovat studeným kouřem, pod tlakem lisovat, marinovat, možná se pustíme do molekulární kuchyně, ale nebudeme vám hlavní suroviny příliš tepelně upravovat.

Těšíme se na setkání s vámi a věříme, že vám bude opravdu chutnat.

Od neděle 13.3 do úterý 15.3.2011
Každý den od 18:00 hodin

(pg)

MENU

Uzené kachní prso s heřmánkovým pudingem, mandlovou oplatkou a pomelo salátem

Svatojakubská mušle s řeřichovou polévkou a citrónovou sedlinou

Sashimi z čerstvého tuňáka, risotto kroketa s šesti druhy cibule a kaviárová majonéza

Black Angus - Rib eye v rozmarýnovém kouři a tartare s pažitkovým pyré s bramborovým krémem

Carpaccio z krvavého pomeranče s dušenou čekankou, ořechy a gorgonzolou

Pod tlakem marinovaný meloun s mango pyré

Cena: 500,- / osoba