27.7.2009

PROSECCO FLAVOURS II.

Milí hosté,
dovolte nám, pozvat vás na další PROSECCO FLAVOURS II. tentokrát na téma pyré a jeho chuťové variace. Umění našich kuchařských mistrů Dušana Jakubce a šéfkuchaře Petra Bednáře, můžete vyzkoušet po dobu čtyř dnů od pondělí 27. 7. do čtvrtka 30. 7. od 19:00 hod.
MENU PROSECCO FLAVOURS II.
- Pyré z jemně uzeného lososa s limetko – pažitkový dresingem +++ Pyré z hub, mladého česneku s pečenými hříbky, plátkem prosciutto crudo a pěnou s vůní stromů+++ Caponata pyré s filátkem z mořského vlka a Pistou omáčkou z bazalky a tomatů+++ Hovězí loupaná plec z plemene Angus na pyré z bramborových chipsů a smažené cibule+++ Pyré z pečených meruněk s gratinovaným sýrem a sultánkami v octu balsamico+++ Chlazené malinové pyré a jogurtová panna cotta+++Cena šetichodového menu je 450 Kč

PROSECCO FLAVOURS II.